top of page

Het kan gebeuren dat je niet alle miniaturen vindt.

Bv omdat ondanks de nadruk op de namiddagprogrammatie, de meeste mensen 's avonds toch niet naar huis gingen en er te veel volk voor de kleine miniatuur liep. Of je bent geen kaartlezer en je hebt het niet voor cryptische omschrijvingen. 

Geen nood en we organiseren ook enkele rondleidingen langs de miniaturen. Dan krijg je ze niet alléén met zekerheid te zien, maar ook duiding bij de miniaturen. En volledig gratis !

Je kan aansluiten bij één van de bestaande rondleidingen. De precieze data, vertrekuur en vertrekpunt worden hier bekend gemaakt. Maar je ook zelf een groepsrondleiding aanvragen als je met minimum 15 personen bent (gemiddeld 1 per miniatuur). Doe dan een voorstel van dag en uur via de contactpagina en we bekijken de mogelijkheden. Bij voorkeur in de namiddag.

We hebben ondertussen onze eerste tryout rondleiding gedaan en kunnen u al meegeven dat een basisrondleiding een uurtje duurt. Daarbij doen we vrijwel alle miniaturen aan, behalve de verder gelegen miniaturen op Kouter en Laurent plein. Die-hard kunnen na de basis rondleiding nog mee op extended tour. 

 

 

walter.jpg

Hier een beeld van de allereerste mini-tryout, met niemand minder dan de Antwerpse versie van Walter de Buck, een zeer sympathieke poppenspeler. Tijdens de rondleiding geven we U een aantal primeurs, en kan je vele antwoorden van de kwis ontdekken. Er is ook een kleine attentie voor de deelnemers in de vorm van een mini Walter de Buck beker

De eerstvolgende rondleiding is op maandag 17 juli en we verzamelen op 15h aan cafe Trefpunt. Er komen, ook nog rondleidingen op woensdag, vrijdag en  zondag. Wellicht ook om 15h, maar hou de site in de gaten voor bevestiging

Ondertussen zijn er ook al mensen die op eigen houtje de zoektocht deden, en de kaart blijkt redelijk duidelijk en de meeste miniaturen worden gevonden ! Als je op eigen houtje zoekt, is het aan te raden dit te doen als de duisternis valt en 's avonds vallen de meeste miniaturen al van ver op. 

bottom of page