top of page

Nieuw : oproep aan fotografen ! 

Schrijf je hier in voor een rondleiding, om de kwisvragen beantwoorden om kans te maken voor een fantastische prijs, of om een klacht in te dienen, bv omdat de cryptische omschrijvingen niet duidelijk genoeg zijn. 

Als je meedoet met de kwis, weet dan dat je voor de moeite sowieso al een mini-bekertje gewonnen hebt, en de winnaar een heuse miniatuur.

Je kan via contact antwoorden, of ze rechtstreeks doorsturen naar koen.vromman@gmail.com

Nog een belangrijke opmerking ivm de kwis. We kregen nogal vaak de reactie dat er veel vragen zijn, en niet iedereen vind alles, temeer daar bv de Stadshal en Boomtown minaturen pas 's avonds te bezichtigen zijn als de deuren open gaan. 

Daarom deze verduidelijking, je hoeft niet perse alle antwoorden te weten, maar hoe meer je er invult, hoe meer kans natuurlijk.

En meteen nog een belangrijke oproep. We hebben niet zoveel foto's gemaakt en zal misschien jammer zijn als de feesten straks voorbij zijn en we geen foto's van de miniaturen hebben in hun context.

Daarom een extra quiz, stuur je betere foto's door en maak kans op een extra prijs ! 

Als de foto's groot zijn, kan zeker ook via wetransfer op koen.vromman@gmail.com

Laat mischien ook al eens weten welke je zou willen winnen als je kon kiezen. (sluikse manier om te weten te komen welke miniatuur meest gesmaakt wordt.

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page